Accessoires

Accessoires

Speciaal ontwikkelde verpakking

Als u zich intekent op de Eurosets alle Eurolanden collectie, dan ontvangt u per land acht schitterende munten in ongecirculeerde kwaliteit. Elke Euroset wordt bovendien geleverd in een prachtige verpakking die specifiek is ontwikkeld voor het desbetreffende Euroland.

De representatieve blisterverpakking is zo ontworpen dat u zowel de gemeenschappelijke zijde als de nationale zijde van de Euromunten kunt bekijken. De verpakking zorgt er tevens voor dat de munten veilig opgeborgen zijn. Op deze manier is de kans op eventuele beschadigingen nihil. Tot slot zijn op de verpakking per munt de specificaties vermeld.

Functionele bewaarmap en unieke informatieve brieven

Elke Euroset die u ontvangt is voorzien van een unieke brief met aanvullende informatie over de Euroset die u ontvangt. Daarin wordt onder andere meer informatie over het ontwerp van de munten en over de geschiedenis van munten in het land gegeven. Zo komt u meer te weten over de Eurolanden in kwestie. Waarom heeft een land bijvoorbeeld voor een bepaald ontwerp gekozen?

Naast de representatieve verpakking van de Eurosets en de unieke brieven ontvangt u tevens een een bewaarmap die speciaal voor de Eurosets alle Eurolanden collectie is ontwikkeld. In deze bewaarmap kunt u de Eurosets van alle landen op een geordende, veilige en eenvoudige manier opbergen.

Neem contact op

Postbus 30339
1303 AH Almere
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website is beveiligd

Deze website is beveiligd

Let’s Encrypt®

Blijf op de hoogte